Praktische informatie en aanmelden

De wekelijkse cursussen zijn op vrijdag- of zaterdagochtenden in Delft. De cursussen starten in januari, mei en september.
Voor inschrijving of aanmelding voor de mailinglijst van de eerstvolgende cursus kun je onderaan deze pagina het formulier invullen. Inschrijven gaat op volgorde van aanmelding (wachtlijst), je ontvangt persoonlijk bericht als er plaats is.

Groepsindelingen zijn afhankelijk van de aanmeldingen. Je kind wordt altijd ingedeeld bij kinderen van dezelfde leeftijd. In de schoolvakanties zijn er geen bijeenkomsten. In principe komt er een vaste volwassene mee met je kind, of wisselen twee vaste volwassenen elkaar af. Vanwege de beperkte ruimte kan er maar 1 volwassene per kind mee. Aan het einde van elke serie organiseer ik steeds een les waarbij er een extra volwassene mee kan komen om gezellig te kijken.

In de groepen tot 4 jaar kunnen broertjes en zusjes zich ook samen inschrijven wanneer ze kunnen lopen, zodat het ook voor ouders met meer kinderen mogelijk is om deel te nemen aan de cursus.
Bij de bijeenkomsten is het geen probleem mocht je de Nederlandse taal (nog) niet beheersen. Communicatie kan in het Engels plaatsvinden. De Muziek op Schoot zelf is in het Nederlands, maar eenvoudig te volgen. Je krijgt alle liedteksten mee naar huis. Waar nodig geef ik extra toelichting in het Engels.

 Op Zaterdagen is er Muziek op Schoot voor kinderen van 6 maanden tot 4 jaar. (vanaf 4 maanden alleen indien de rest van de groep onder de 12 maanden is).

De series die in januari en in september starten zijn in principe 10 lessen. In mei start ik nog een cursus van 5 lessen (tot de zomervakantie).

Kosten:

Locatie:

De lessen (behalve de babygroep) worden gegeven in ‘de Salon’ van restaurant Huszar, Hooikade 13, 2627 AB in Delft.

Locatie: Babygroep

De babylessen van vrijdag 13 uur worden gegeven aan Laan van Braat 33, 2627C in Delft

Een babygroep (4 tot 10 maanden) kan ook in overleg op een eigen locatie op een doordeweekse ochtend of middag gegeven worden, bijvoorbeeld met je zwangerschapsgroep. Het aantal lessen, tijdstip en dag is dan in overleg.

Aanmeldformulier

Wanneer u interesse heeft om uw kind muzieklessen te laten volgen. Vul dan onderstaand aanmeldformulier in. 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.